EcoTrip prekių ir baldų pristatymas iš parduotuvių

Siūlome statybinių prekių, baldų, buitinės technikos prekių pristatymą iš parduotuvių. Paslauga teikiama tiek fiziniams, tiek verslo klientamas visoje Lietuvoje.

LT didmiesciai_be fono

Nestandartinių prekių, baldų, pristatymas iš parduotuvių

Kai jūsų perkama prekė netelpa į asmeninį automobilį ar negalite jos pakelti, mūsų komanda pasirengusi jums padėti ir reikiamą krovinį atvežti iki jūsų namų durų. Jeigu reikalingas užnešimas, būtina susiderinti iš anksto. 

Sunkių ir nestandartinio dydžio prekių pristatymas iš parduotuvių

Kai perkate didesnį kiekį statybinių medžiagų ar didelę buitinę techniką ir neturite galimybės jų parsivežti, mes siūlome galimybę sunkius ar nestandartinio dydžio krovinius pristatyti į reikiamą adresą už jus. 

Baldų pristatymas i namus

Paslauga teikiama fiziniams bei verslo klientams visoje Lietuvoje. Įvairaus dydžio ir svorio baldai operatyviai ir saugiai, be perkrovimo tarpiniuose sandėliuose ar terminaluose pervežami nuo durų iki durų. Pagal išankstinį susitarimą teikiame ir baldų užnešimo paslaugą. Susiderinus su EcoTrip, užnešame nestandartinių dydžių, didelius ar trapius baldus į jums reikiamą vietą.
Išimtiniais atvejais, pagal individualų užsakymą, krovinius Vakarų Lietuvoje pristatome ir tą pačią dieną. Itin patogi paslauga prireikus nenumatytai ir operatyviai gauti baldus. Užtikriname visų reikalingų operacijų sklandumą, baldo saugumą ir pristatymo tikslumą. Visi pervežami kroviniai apdraudžiami CMR draudimu.

Šaldytuvo transportavimas, pervežimas

Vis populiarėjantis krovinys – dviejų durų šaldytuvas – išskirtinė virtuvės įranga, kurią ne visi vežėjai gali pristatyti. Mūsų komanda turi galimybę pristatyti tai, ko kiti negali. 

Įvairios buitinės technikos pristatymas

Pervežame įvairią buitinę techniką: katilus, vonias, kriaukles, įrangą, dviejų durų šaldytuvus, dujines virykles ir pan.

Statybinių medžiagų bei medienos pervežimas, gabenimas (pervežimo paslaugos)

Saugiai pervežame statybines medžiagas kaip: plytelės, grindų laminatas, mediena, santechnika (vonios, dušo kabinos, unitazai ir pan.), veidrodžiai, kiliminė danga, karnizai, retro ar trapūs baldai.

EcoTrip kurjeris - patikimos kurjerio paslaugos Lietuvoje juridiniams ir privatiems asmenims

prekių ir baldų pristatymas iš parduotuvių

Mes suprantame, kad kiekvienas pristatymas yra svarbus, todėl dirbame tam, kad užtikrintume, jog jūsų siuntos ar kroviniai būtų pristatyti laiku bei saugiai. Mūsų patyrę vairuotojai ir logistikos specialistai yra pasirengę spręsti bet kokias iškilusias problemas ir užtikrinti sklandų pristatymą.

Įvairių sunkių prekių ir baldų pristatymas į įmonę ar namus

Iš namų apyvokos prekybos centrų

Pristatome prekes iš namų apyvokos prekybos centrų. Kainą ir detales kviečiame sužinoti siuntos užsakymo formoje.

Iš statybų ir interjero prekybos centrų​

Iš baldų, bei buities prekių parduotuvių​

Iš technikos ir elektronikos prekybos tinklų​

EcoTrip kurjerio užsakymas, iškvietimas - paslaugų kaina

Norint sužinoti pervežėjo galimybes atlikti užsakymą ir atvežti krovinį kviečiame užpildyti užklausos formą. 

Prekių ir baldų pristatymo kainos

Svoris (kg)
Kaina (Eur)
iki 30 kg
nuo 20 Eur
virš 30 kg
nuo 24 Eur

Nestandartinės siuntos siuntimas EcoTrip kurjeriu

Nestandartinėmis siuntomis laikomos tokios siuntos: pianinai, pramoninė įranga reikalaujanti specifinių pervežimo sąlygų, nestandartiniai baldai, meno kūriniai. Pasitelkus mūsų patirtį ir įrangą, galite būti tikri, kad jūsų nestandartinės siuntos bus pristatytos laiku ir be jokių problemų. Galime pasirūpinti papildomu krovinio draudimu. 

Klientų atsiliepimai

Susijusios ir rekomenduojamos EcoTrip paslaugos

Krovinių pervežimas Lietuvoje

Įvairaus dydžio ir svorio kroviniai operatyviai ir saugiai pervežami nuo durų iki durų.

Verslo siuntos ta pacia diena

Verslo siuntos tą pačią dieną

Pritaikyta tiek verslui, tiek fiziniams asmenims. Siunta gavėją pasiekia tą pačią dieną.

Translate
Į viršų